Palm Royale 5*Lux

Egipat
Hurgada

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Okruženo vrtovima sa jezercima i grčkim statuama, ovo odmaralište se nalazi pored plaže u blizini Hurgade i raspolaže velikim sobama sa staklenim vratima koja vode na sopstveni balkon. Nudi besplatan prevoz do Međunarodnog aerodroma Hurgada, besplatan bežični internet i dečji bazen, koji se greje tokom zime.

Prostrane i klimatizovane sobe u odmaralištu Palm Royale Soma Bay gledaju na Crveno more, na vrtove ili na bazen. Sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima, radni sto i moderno kupatilo.

Svake večeri u azijskom, grčkom, italijanskom i libanskom restoranu odmarališta služe se à-la-carte jela. U egipatskim specijalitetima možete uživati uz muziku za trbušni ples u elegantnom ambijentu sa vitražima.

Tokom dana se možete osvežiti na privatnoj plaži ili u bazenima. Takođe možete igrati tenis i bilijar ili se opustiti u hidromasažnoj kadi i baru pored bazena. Na raspolaganju vam je i bazen u klubu zdravlja.

Automobili se mogu iznajmiti na recepciji, koja radi 24 sata dnevno. Odmaralište je udaljeno 50 km od centra Hurgade i 35 km od tržnog centra Senzo Mall. 

Destinacija Zaliv Soma je odličan izbor za putnike koje zanimaju ronjenje oko koralnih grebena, sportovi na vodi i sunčano vreme.

 

Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir egipatskog turizma. Izgradnja Hurgade je počela šezdesetih godina prošlog veka i grad se razvijao u nekoliko turističkih zona – prema jugu ka Sahl Hašišu i zalivima Makadi i Soma i prema severu do mesta El Guna. Duž obale od preko 50 km nalaze se mnogobrojni hotelski kompleksi svih kategorija koji će vaš boravak učiniti izuzetnim. Toplo, čisto Crveno more koje obiluje nepreglednim podvodnim bogatstvom, pogodno polazište za obilazak drevnog Egipta, prelepo Rajsko ostrvo u neposrednoj blizini letovališta, bezbroj mogućnosti za šoping i usavršavanje cenjkanja samo su neki od razloga zašto je Hurgada možda idealna destinacija za vaš odmor iz snova.