Rixos Premium Magawish

Egipat
Hurgada

Lokacija
Nalazi se oko 12km od centra Hurgade, oko 10km od tržnog centra Senzo Mall i oko 7km aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 255.000m² i u ponudi ima 410 smeštajnih jedinica. Rixos Premium Magawish ima jednu od najlepših plaža u regiji, a gostima nudi i veliki izbor restorana i barova, raznovrstan sadržaj kao i vrhunsku uslugu.

Za decu tu su bazeni, mini disko, soba za bebe (1-4 godine), mini klub (4-12 godina), igralište.

NAPOMENA: hotel je otvoren početkom marta 2021. godine, određeni sadržaji hotela će se otvarati postepeno. 

Plaža
Hotel ima jako lepo uređenu plažu. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel ima 410 smeštajnih jedinica i  sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Suite je veličine 53-63m² i mogu imati pogled na bazen, baštu ili delimičan pogled na more.
Superior suite je veličine oko 140m² i mogu imati pogled na bazen ili delimičan pogled na more.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Premium All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – People’s, Salt (riblji specijaliteti), Lalezar (turska kuhinja), La Churrascaria (brazilska kuhinja) i Asian (azijska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Lobby Bar, English Pub, Piazza Bar, Panorama Bar, Lagoon Pool Bar, Beach Bar, Lotus Pool Bar, Lotus Lobby Bar, X Lounge, Vitamin Bar i Cafe De Vienne. 

Plaća se: a la carte restorani, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.