Sun Islands Resort & Spa 4*

Maldivi
Atoli Maldiva

Luksuzno odmaralište i spa centar Sun Island nudi 9 mesta za obedovanje, otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Sve prostrane vile imaju TV sa kablovskim kanalima i balkon.

 

Vile odmarališta Island Sun sadrže prostor za sedenje, DVD plejer i sopstveno kupatilo opremljeno kadom i tušem sa toplom vodom.

Sadržaji odmarališta Sun Island obuhvataju fitnes centar i saunu. U odmaralištu je obezbeđena oprema za gnjuranje i ronjenje. Razgledanje znamenitosti se može organizovati na turističkom desku.

Lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola na raspolaganju su u restoranu Maaniyaa. Morski plodovi sa roštilja služe se na terasi Guraamuli Grill, a jela italijanske kuhinje u restoranu Il Pontile. Pored toga, gosti mogu uživati u tajlandskoj hrani u restoranu Sun Star i u osvežavajućim pićima u baru Mekunu.

Od Međunarodnog aerodroma Male do odmarališta i spa centra Sun Island može se stići lokalnim letom za 30 minuta. Odmaralište pruža obaveznu uslugu prevoza, koja se plaća po dolasku.