Avena Resort &Spa 4*

Turska
Alanja

Popularan hotel, sazidan 2003. a poslednji put renoviran 2013.godine, zauzima površinu od 1700m2. Nalazi se u regiji Obakoy, na 125km od aerodroma Antalija i 2.5km od centra Alanje. Do privatne peščano-šljunkovite plaže se dolazi prolazom kroz podzemni tunel, koja je udaljena 200m. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, dok se madraci posebno naplaćuju. Bivsi New Safran Hotel . 

Recepcija, menjačnica, 3 bara (Lobby, Pool i bar na plaži), glavni restoran, a la carte restoran, poslastičarnica, room service 24h, otvoreni bazen sa toboganom,  dečiji bazen, frizer, suvenirnica, fitness centar, sauna, parno kupatilo, hamam, internet, bilijar, stoni tenis, pikado, bilijar, animacije, doktor, mini club.

SMEŠTAJ

Hotel se sastoji od glavne šestospratne zgrade u kojoj se nalazi 186 soba, od kojih je 90 standardnih (38m2) i 96 porodičnih soba (44m2, sastoje se iz dve sobe). Sve sobe su opremljene sa klimom, kupatilom sa tušem, fenom za kosu, mini barom (dopunjava se svakodnevno sa flašom vode i dve flaše mineralne vode), sefom (uz doplatu), satTv-om, telefonom, klimom i balkonom sa stolicama i stolom.

USLUGA

Usluga je na bazi all inclusive, prema hotelskim pravilima.