Kurumba Maldives 5*

Maldivi
Atoli Maldiva

Odmaralište Kurumba Maldives je smešteno na privatnom tropskom ostrvu u atolu Severni Male, na lokaciji sa predivnim belim peščanim plažama i živopisnim kokosovim palmama. Nalazi se na svega 10 minuta vožnje gliserom od aerodroma, a usluga prevoza brodom na raspolaganju je non-stop. U ponudi ima besplatan bežični internet u svim sobama, 8 restorana i 3 bara. Osoblje govori i kineski jezik.

Odmaralište ima 2 otvorena slatkovodna bazena, 3 teniska terena i fitnes centar. Spa centar Veli nudi širok izbor tretmana, uključujući jedinstvene Dhivehi Beys tretmane, kao i moderne i tradicionalne tretmane. Gostima su na raspolaganju obilasci brojnih ostrva i ribolovački izleti, a osoblje takođe može organizovati izlete prilagođene vašim željama.

Luksuzno uređene sobe i vile poseduju sopstvene terase sa kojih se pruža pogled na plažu. Svaka soba sadrži TV sa kablovskim/satelitskim kanalima i kineskim kablovskim kanalima, kao i sef i radni sto. Na raspolaganju su frižider i pribor za pripremu čaja/kafe. Sopstvena kupatila su opremljena kadom i tušem. Dodatne pogodnosti uključuju komplet za oralnu higijenu, papuče i električni čajnik.

U objektu se prihvata plaćanje Union Pay karticama.

Impresivna gastronomska ponuda u restoranima odmarališta Kurumba uključuje jela italijanske, japanske, indijske i libanske kuhinje. U baru Kalhu možete uživati u koktelima, karaokama i nastupima DJ-eva, dok se u baru Kandu organizuju muzički nastupi uživo.