Riu Palace Sunny Beach

Bugarska
Sunčev Breg

Hotel Riu Palace Sunčev breg idealan je za opuštajući boravak pored mora. Zato hotelski spa centar ima zatvoreni bazen sa hidromasažnom zonom, saunu, parnu sobu i opsežan meni za tretmane lepote za vas da izaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ali ako više volite da se bavite sportom i uživate u zabavnim aktivnostima dok ste na odmoru, možete koristiti hotelsku teretanu ili uživati u dnevnim i večernjim zabavnim programima koje organizuje naš tim za zabavu.

Smešten na zapanjujućoj plaži sa zlatnim peskom, hotel Riu Palace Sunni Beach je hotel samo za odrasle sa 24-časovnom uslugom all-inclusive i nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor na moru. Njegovi sadržaji uključuju besplatan ViFi, veliki izbor kuhinja i spa centar koji će vam pomoći da postignete maksimalno opuštanje.

Sunčev breg jedno je od najzanimljivijih odredišta bugarske obale i toplo preporučujemo da istražite to područje biciklom duž šetališta uz obalu, posetite prodavnice u kojima se prodaju tradicionalni lokalni proizvodi ili odete na najpoznatija mesta u regionu, poput rta Emine ili gradova iz Žeravne, Sozopa i Nesebara.