Indonezija

O zemlji
Indonezija je svijet u svijetu: njezin se tropski raj proteže na više od 14.000 otoka na kojima živi preko 600 naroda sa svojim jezicima, mentalitetom i vjerovanjima. Indonezija je za tankoćutnog suputnika koji istražuje, uživa u raskoši prelijevajuće veličanstvene prirode, udaljenosti najskrivenijih kutaka svijeta, isključenosti iz svakodnevice te u izazovu putovanja vrhunska putna poslastica.

Indonezija putovanje - pravi tropski raj
Indonezija je svijet u svijetu: njezin se tropski raj proteže na više od 14.000 otoka na kojima živi preko 600 naroda sa svojim jezicima, mentalitetom i vjerovanjima. Ne samo da je svaki otok svijet za sebe, već na jednom otoku možete pronaći mnoge svjetove! Na Javi, Baliju, Lomboku i južnom Sulawesiju (dostupna Indonezija) smještene su glavne turističke znamenitosti i dojmovi. Irian Jaya (Hrabri Irian), Sundski otoci, Sumatra i Sulawesi vrhunski su putni tereni svjetskih putnika o kojima govore uzbudljivi putopisi. Posjetite predivnu zemlju i u nju ćete se još vraćati!

Što možete doživjeti u Indoneziji?
 opuštenost i spokoj mirnog života te odmak od svakodnevne jurnjave,
 ljudskost njezinih žitelja, meku smirenost i iskre u očima,
 od iskonskog načina života Aboridžina na Irianu do plemenskog života na udaljenim otocima,
 iznimno bogatstvo vjerovanja, tradicija, običaja i druge egzotike na svakom koraku,
 posvuda bujnu prirodu i zanimljivu tropsku vegetaciju (raj za botaničare i ljubitelje životinja, cvijeća...),
 prekrasno tropsko more, koraljne plaže, razgledavanje podmorja...
 svjetske znamenitosti, kulturu, umjetnost i povijest (uglavnom na Javi i Baliju, no i drugdje).
Indonezija je bila prva i ostala je jedna glavnih destinacija Agencije Oskar. Ideja Agencije Oskar nastala je na otoku snage i osjećanja - Sulawesiju. Prepustite se nama koji zemlju poznajemo i u njezinim skrivenim kutcima... U nizu vrhunskih priča, odaberite svoje putovanje. Za vas uvijek možemo pripremiti i putovanje prema vašoj želji.

Destinacije